projahodnici.webnode.cz


Co se vyměřovalo na podzim na pozemku mezi ulicemi Tovarova, Travná, Manž. Dostálových a Slavatova?

23.02.2010 20:28

Zjišťovali jsme pro Vás, co se vyměřuje na uvedeném pozemku. A 12. 2. 2010 jsme dostali odpověď. Odpověď je v diskuzním fóru MČ Praha 14.

Název příspěvku Autor Datum
  Urgence - Co se vyměřovalo na podzim na asfaltovém pozemku mezi ulicemi Tovarova [Odpovědět] Vlci 7.02.2010 20:32
Dobrý den. Měsíc a něco už uplynul, a tak bych rád dostal odpověď na můj dotaz, co se vyměřovalo na podzim na pozemku mezi ulicemi Tovarova, Travná, Manž. Dostálových a Slavatova. Jedná se o vyasfaltovaný pozemek mezi domy. Že by konečně zkulturnění tohoto místa, např. rozšíření zeleně a zatravnění?

S pozdravem
Cílek.
(https://projahodnici.webnode.cz)
   Re: Urgence - Co se vyměřovalo na podzim na asfaltovém pozemku mezi ulicemi Tovarova [Odpovědět] Brice 8.02.2010 11:18
Dobrý den,

pokud je mi známo, tak tenhle pozemek je ve společném vlastnictví přilehlých budov, to znamená, že město nemůže na takovém pozemku nic stavět, nebo upravovat.

Pokud by se s tímto pozemkem mělo něco dělat, tak hřiště by mělo být to poslední, protože poslouchat celý den křičící děti není zrovna uklidňující :)
  Re:  Re: Urgence - Co se vyměřovalo na podzim na asfaltovém pozemku mezi ulicemi Tovarova [Odpovědět] Vlci 8.02.2010 12:42
Díky za info. Možná se jen vytyčovaly pozemky spoluvlastníků? Co se týká křiku dětí, myslím, že křik samotný není až takový problém, problém je v tom, že na tomto místě se tento křik odráží mezi domy a od asfaltu, možná by to vyřešilo přirozené a pěkné členění.:) (křoví uprostřed je málo) Ale to už bude věc spoluvlastníků. Možná křičí protože to je to jediné, co se tam dá dělat a má to zajímavý výsledek.:) Nebo chtějí okolí probudit !! A co takhle postavit tam pomník s nápisem Jaké si to uděláš, takové to máš.:):) Popř. ceduli s nápisem Ticho!:) S pozdravem Cílek. (http:\\projahodnici.webnode.cz).
  Re: Urgence - Co se vyměřovalo na podzim na asfaltovém pozemku mezi ulicemi Tovarova [Odpovědět]   Ing. Martina Mezenská 12.02.2010 14:11
Vážený pane Cílku,
městská část řeší majetkoprávní vypořádání pozemků pod komunikacemi na Jahodnici. Pozemky jsou ve vlastnictví soukromé společnosti. V současné době je uzavřena kupní smlouva na soubor pozemků zahrnující zejména komunikace a jiné plochy v sídlištní zástavbě, které jsou ohraničené ulicemi Manželů Dostálových, Stružná, Travná a 9. května. Zbývající část pozemků bude vypořádána následně. K vytyčení prostoru ve vnitrobloku u ulic Slavatova a Tovarova došlo právě z důvodu přípravy uvedené kupní smlouvy. Oddělená část odpovídající cca šíři jízdních pruhů je součástí předmětu prodeje již uzavřené smlouvy, zbylé pozemky, včetně páteřní komunikace Manželů Dostálových, budou řešeny v následující etapě.

—————

Zpět