projahodnici.webnode.cz


Sekání trávy na Jahodnici (diskuse na webu MČ Praha 14)

15.12.2009 02:13

A máme tady další vysvětlení, tentokráte se týká stavu sekání trávy.... poněkud již staršího data září 2006. Podívejte se zde. Jak se od roku 2006 situace změnila? To už nechávám na názoru obyvatel. Přepis části diskuse následuje.

  Re: Sekání trávy na veřejném prostranství Archiv Vodňanská 22.09.2006 15:59
Dobrý den, paní Kuželová.
Ráda bych se připojila k vašemu názoru. Ale věřtě, že to není jen problém u Vašeho domu, ale je to zřejmě veliký problém na většině místech Prahy 14.
Jen pro upřesnění. Minulý rok jsem neustálými maily bombardovala pana starostu Froňka, aby se něco konečně dělo se zarostlou plochou u hlavní silnice Českobrodská,ale také u stanice busu Sídliště Jahodnice a za vlakovým podchodem směrem do samotného sídliště Jahodnice. Bylo mi řečeno, že to jsou pozemky nerovného terénu, že obtížnost posekání je vysoká, ale hlavním problémem prý je, že pozemky jsou z části Kovošrotu, z části MÚ Phy 14, atd.,atd. Takže jak jinak samé výmluvy. Jako občana a obyvatelky prahy 14 mě toto nezajímá. To by mělo zajímat především pana STAROSTU a jeho lidi.
Ty jsou tam přece od toho, aby s tím něco udělali! za vše platíme jak barevní, ale výsledek není nikde vidět. Každopádně jedno posekání za celou sezonu opravdu nestačí!!! Každé malé dítě ví, že tráva po posekání opět naroste...!
Ono to s tou celkovou údržbou vypadá stejně na celém sídlišti Jahodnice. At uz jsou to betonové kvádry právě na ploše před vlak. podchodem, nebo hnusné modré plechové monstrum přes Českobrodskou, které má sloužit jako nadchod k Laktosu a zpět. Je to divočina, která se za celých 20 let nezměnila ani o píď. Lidé na Jahodnici nemají ani pořádné dětské hřiště. Představte si, že to které tam jako jediné bylo v ulici Manž.Dostálových mezi domy, nechali pánové zarůst plevelem a křovím. Ted si tam chudáci děti hrají na čistém betonu a jako branky si věší své oblečení na kus provázku. Směšné, ale hlavně je to skvělá vizitka Prahy 14. Zřejmě na tomto sídlišti nežijí lidé, ale zvěř! Toto prosím berte také jako stížnost paní Kuželové. Pokud ovšem si toto vůbec někdo čte!
Vodňanská
  Re: Sekání trávy na veřejném prostranství Archiv   Lenka Benešová 25.09.2006 12:59
Vážená paní Kuželová,
Vaši stížnost šetřil odbor životního prostředí, který uvedl, že od vegetační sezony roku 2007 bude Městská část Praha 14 zajišťovat sečení travnatého pásu podél ulic Chlumecká a Vodňanská. Vzhledem ke skutečnosti, že trvnatým pásem procházejí kabely, nelze skutečně výsadbu zeleně provést.
S pozdravem

Lenka Benešová
vedoucí oddělení kontroly a stížností kanceláře tajemníka
  Re: Sekání trávy na veřejném prostranství Archiv   Lenka Benešová 25.09.2006 13:05
Vážená paní Kuželová,
Vaši stížnost šetřil odbor životní prostředí, který uvedl, že od vegetační sezony roku 2007 bude Městská část Praha 14 zajišťovat sečení travnatého pásu podép ulic Chlumecká a Vodňanská. Výsadbu zeleně však skutečně, vzhledem k tomu, že travnatým pásem procházejí kabely, nelze provést.
Lenka Benešová
vedoucí odddělení kontroly a stížností kanceláře tajemníka

 

—————

Zpět